Nieuwe tips voor de FTLOM Top 40

Stemmen voor deze (en alle andere eventuele) tracks kan door hieronder een comment te openen en te stemmen (meerdere tracks per keer toegestaan) of via Twitter met mention aan @MusicaNL

A Perfect Circle - The Doomed
Het hobbyproject van Tool-zanger Maynard James Keenan kende vijf succesvolle jaren tussen 1999-2004. Vier top 10 hits in de FTLOM Top 40 bijvoorbeeld. Daarna werd de band stilgelegd. Nu is er een vierde album onderweg met "The Doomed" als voorproefje.


Fischerspooner ft Caroline Polachek - Togetherness
Fischerspooner begon een jaar eerder dan A Perfect Circle en ook zij laten sinds lange tijd (2009 in hun geval) weer iets van zich horen. Kernleden zijn de heren Fischer en Spooner, maar reken op 8 a 10 bandleden. Volgend jaar Februari komt hun, door R.E.M.'s Michael Stipe geproduceerde, vierde album 'Sir'. Caroline Polachek zingt normaal bij synthpopband Chairlift.



Lindstrøm ft Jenny Hval - Bungl (Like A Ghost)
Een Noorse producer die in de afgelopen 15 jaar een schier oneindige lijst tracks, singles en albums heeft afgeleverd. Jenny Hval is ook Noors en leverde onder diverse namen een achttal albums af en staat volgende maand op het Le Guess Who- festival. Lindstrøm stond in 2010 nog 6 weken in de FTLOM Top 40 met "Lovesick", een samenwerking met Christabelle.

Comments